Register    

Villa's Pura Vida !


Eindelijk is het zo ver !!
Sinds 20 mei 2020 is het ook mogelijk geworden om bij ons te overnachten.
En dat is niet even je bolletje op een kussen leggen en een tukje doen, 
want we maken ook hier uiteraard een memorabele gebeurtenis van.

Villa Pura Vida is een rietgedekte 10-persoons villa, door ons zelf gebouwd in 2004 en is gelegen aan het water met grote tuin en weids uitzicht. De villa is ruim, luxe ingericht en van alle gemakken voorzien met grote Ofyr BBQ, buitenkeuken en houtgestookte hottub in de tuin en sauna met relaxruimte in de woonboot. 
Mooie 12-persoons sloep in het botenhuis en 2 kano's klaar voor vertrek. Genieten ! 
Nieuwsgierig ? 
Klik hier dan maar eens ...
Rechtstreeks boeken kan natuurlijk ook : 06-51295234Pura Vida Panorama is het 2e vakantieverblijf dat hier inmiddels gerealiseerd is en opende 15 oktober 2021 de deuren.
Pura Vida Panorama is gelegen in een uniek stukje Nederland: midden in de Randstad én midden in een prachtig Hollands polderlandschap. Vanaf het dakterras adembenemend uitzicht over de omgeving. Via de Zevenhuizervaart verbonden met de tijdloos mooie Kagerplassen en de A4 en A44 om de hoek. Ruim huis, luxe ingericht en van alle gemakken voorzien met grote Ofyr BBQ, buitenkeuken en houtgestookte hottub buiten en grote sauna met dompelton binnen. Kanoen of suppen door de polderslootjes. Genieten !
Nieuwsgierig ? 
Klik hier dan maar eens ...
Maar rechtstreeks boeken kan natuurlijk ook : 06-51295234Pura Vida del Rio is het 3e vakantiepaleisje dat hier is ontstaan en ontving 12 maart 2022 de eerste gasten. Gelegen op een fantastische plek aan het kabbelende polderwater met grote schuifpui en geweldig uitzicht over de Hollandse weilanden. Luxe ingericht en voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers de uitgelezen uitvalsbasis voor een toeristisch tripje naar Amsterdam, de keukenhof, Madurodam of een heerlijke watervakantie aan de Kagerplassen !
Nieuwgierig ?
Klik hier dan maar eens ...
Maar rechtstreeks boeken kan natuurlijk ook : 06-51295234