Register    

kerstmatinee 2019

Hét familiefeest bij uitstek wordt natuurlijk weer genieten ! 

Want 1e & 2e Kerstdag is iedereen van jong tot oud van harte welkom in restaurant Sevens ! en de sfeervolle zalen van de Meerhoeve. 
Van binnen en buiten is onze oud-Hollandse boerderij geheel versierd en verlicht en doet denken aan een schilderij van Anton Pieck, de kadootjes liggen klaar onder de flonkerende Kerstboom en de Kerstman heet iedereen hartelijk welkom bij : 
   
De Kerstbrunch, Het Kerstmatinee en Het Kerstdiner. 
   
Kinderen van alle leeftijden zijn bij de brunch en het matinee in de zalen van harte welkom.
Wij hebben voor hen entertainment en aangepaste aantrekkelijke prijzen.
Het diner in Sevens is een avondvullend sfeervol gebeuren, dat niet voor de kleintjes geschikt is,
maar jong volwassenen ( 12 - 17 ) zijn hier ook van harte welkom.


Vanaf 16:00 uur staat de Kerstman te trappelen van ongeduld om iedereen vrolijk welkom te heten bij dit familiekerstfeest. Na het nuttigen van een heerlijk bruisend glas Prosecco met een tongstrelende lepelamuse wordt er gestart met dit Familie-Kerst-Buffet met o.a:


soepen : goedgevulde Meditteraanse vissoep en een Bougondische uiensoep met een kaasstengel

vis : Huisgerookte Alevidoff-zalm uit eigen rokerij met Chuka Wakamé en Kikomansaus, à la minute voor u geopende oesters ( Chapons ) uit eigen homarium, vissalade met fruits de mer en Noorse garnalen, tongfilets met witte wijnsaus en risotto

vlees : roos van gemarineerde en daarna gerookte runderlende uit eigaen rokerij, entrecôte met rode wijnsaus en gebakken aardappeltjes, wildstoof met stoofpeer en aardappelpuree, roerbakgroente

salade : Parijse salade met bieslook, knoflook en room, pittige tomaten-ui-salade, Italiaanse penne-pasta-salade met olijven en zongedroogde tomaatjes, groene salade met croutonsrode ui en French dressing, rauwkostsalades

 

kaas : Aansluitend uiteraard de kaastafel met lopende Chaumes, een stevige boerenbrie en een mooie Stilton. Ter begeleiding voor de liefhebbers hierbij natuurlijk een lekker glas port !


dessert : Een gróótsdessertbuffet : met warme kersen, chocolade-bavarois, slagroomsoesjes, tiramisu, diverse soorten fruitbavaroises, ijstaarten in de smaken vanille, aardbei, pistache en straciatella én een chocolade-fontein met marshmellows, lange vingers en vers fruit !


Het mag duidelijk zijn, dat het matinee een familiefeest is, en dat kinderen van harte welkom zijn. Zij worden in de St-Tropez zaal onthaald op allerlei lekkers en leuks en genieten van kids & kerst !


Kerst-Matinee 2019

16:00 - 19:00

€ 72,50 per persoon

kids-arrangement 1 - 11 jaar : € 1,= per jaar 

jong volwassenen 12 - 17 jaar : € 2,= per jaar


Bovenstaand arrangement is inclusief een glas Prosecco, lepelamuse, Hollandse bar, wijnen, tafelwater, port en koffie/thee. Exclusief buitenlands gedistilleerde dranken, likeuren en digestieven.


Reserveren ?
Bel 06-51295234 / 071-5018291 of mail ons !

Get the Flash Player to see this player.