Register    

kerstbrunch 2019

Hét familiefeest bij uitstek wordt natuurlijk weer genieten ! 

Want 1e & 2e Kerstdag is iedereen van jong tot oud van harte welkom in restaurant Sevens ! en de sfeervolle zalen van de Meerhoeve. 
Van binnen en buiten is onze oud-Hollandse boerderij geheel versierd en verlicht en doet denken aan een schilderij van Anton Pieck, de kadootjes liggen klaar onder de flonkerende Kerstboom en de Kerstman heet iedereen hartelijk welkom bij : 
   
De Kerstbrunch, Het Kerstmatinee en Het Kerstdiner. 
   
Kinderen van alle leeftijden zijn bij de brunch en het matinee in de zalen van harte welkom.
Wij hebben voor hen entertainment en aangepaste aantrekkelijke prijzen.
Het diner in Sevens is een avondvullend sfeervol gebeuren, dat niet voor de kleintjes geschikt is,
maar jong volwassenen ( 12 - 17 ) zijn hier ook van harte welkom.


Vanaf 11:30 uur is de gehele familie van harte welkom in de Stal en de Hooiberg en wordt ontvangen door de Kerstman, waarna een heerlijk glas champagne en een tongstrelende lepelamuse wordt geserveerd. Aansluitend zal het startsein klinken voor onze uitgebreide, feestelijke Kerst-Brunch met o.a:


huisgerookte Alevidoff-zalm met chuka wakamé en kikomanoesters uit ons eigen homarium, Ardennerham, beenham, groene salade, rauwkostsalade met mozzarella, roerei met zalm, roerei met spek, kalfsragout, vissalade met Noorse garnalen, Italiaanse pastasalade, huisgemaakte Parijse aardappelsalade, wildstoof met aardappelpuree en stoofpeertjes, oude kaas, jonge kaas, jonge en oude komijn, filet Americain, gerookte runderlende, boerenbrie, Chaumes, Stilton, gemarineerd met port, een grote variĆ«teit aan luxe broodsoorten, zoetigheden en de gevulde Kerststol zal vanzelfsprekend niet ontbreken.


Daarna is er natuurlijk ook een overheerlijk dessertbuffet : verschillende fruitbavaroises, tiramisu, slagroomsoesjes, warme kersen, chocoladebavarois, diverse smakelijke ijstaarten én een chocoladefontein met marshmellows, lange vingers en vers fruit !


Gedurende het brunchbuffet kan een ieder onbeperkt genieten van koffie, thee, melk en jus d'orange.


En uiteraard zijn de kinderen bij de Kerst-Brunch eveneens van harte welkom en zij worden verwend

met het speciale arrangement kids & kerst !


Kerst-Brunch 2019

11:30 - 14:30

52,50 per persoon

kids-arrangement 1 - 11 jaar : € 1,= per jaar

jong volwassenen 12 - 17 jaar : € 2,= per jaar


Reserveren ?
Bel 06-51295234 / 071-5018291 of mail ons !

Get the Flash Player to see this player.