Register    

diner

Dineren kan op veel verschillende manieren, met veel variabele ingrediënten en op veel niveau's.
Ook bij ons is er wat dat betreft heel veel mogelijk : van zeetong tot fois gras en van biefstuk tot creuzes en kreeft.  
Als voorbeeld hier een keuzemenu "middle of the road" van 4 gangen
met een vis-, vlees- en vegavariant :
 
bonte salade mesclun met gerookte forel en Calvadossaus
carpaccio van ossenhaas met scherven Old Amsterdam en dressing van rode ui
salade met groene asperges, basilicum-olie, fritté van eidooier en een crostini
***
warm gerookte zalmfilet met fettuccini en witte wijnsaus
op de huid gebakken eendenborst met paksoi en sinaasappelsaus
romige spinaziesoep met knoflookcroutons en espuma
***
zeebaars van de watergrill op tagliatelli met ratatouille en saus van kappertjes
runderentrecôte van de watergrill met roerbakgroente en rode wijnsaus
lasagne van courgette, aubergine en paprika met risotto en kruidenolie
***
tiramisu met roomijs, zoet strooisel en Amarettosaus
chocoladetaartje met ijs van Bourbonvanille en saus van boerenjongens
triangel van sorbetijs met vers fruit en saus van frambozen
 
prijs per couvert 4 gangen € 45,00 en 3 gangen € 37,50

Get the Flash Player to see this player.